+46 (0) 70 - 581 29 92

Dalecarlius TM

som blev Trapperservice AB och nu är dem båda!

Dalecarlius var det lilla företaget med stora kund event men som i ett nätverk av turismentreprenörer startade en bredare Outdoor-service i närheten av Siljan. (Bagagetransporter, paketeringar och uthyrning av friluftsaktiviteter. Kanot, kajak, Bastuflotten, RIB och segelbåtar, Snöskor m.m.) Vi har alla dessa kontakter och erbjudanden kvar men är åter tillbaka till det mer personliga Dalecarlius Upplevelser där vi alltså har mer än 20 års vana att rigga och skapa reseupplevelser företag och grupper. I buss, på konferenshotellet eller på stigen. Eller varför inte på Siljan? 


Concept Store

Tillsammans har Dalecarlius och Trapperservice medverkat till att lansera olika koncept.  Dessa innehåller domäner, loggor men inte minst detaljerade och genomarbetade koncept för rubricerade verksamheter. 
Trapperservice (med tillhörande Ekonomisk förening) är kanske den mest presumtiva inom Svensk besöksnäring. (Konceptet saknas fortfarande på dess himmel!) 
Vill ni veta mer och kanske intressera er för implementering och ett övertagande så är tiden mogen för generationsväxling.  Kontakta oss då! 

Trapperservice.se

Ett samarbetskoncept som får de små aktivitetsarrangörerna att överleva. Stigar och leder att vara på topp när besökaren kommer och en styrka i marknadsföring som står på både kund och arrangörens starka sida. 

TeamWalk.se

Lägg konferensen ute på stigen - det bästa av alla Team Walk metoder. Deltagarna befinner sig på lika nivå. Både ett naturturismprojekt likväl som en pedagogisk metod. 
Kan genomföras i ett antal olika nivåer.
Kan genomföras på beställning!  

Sveriges första Vandringsfestival

Genomförd i 10 år / 2 ggr per år. Med genomarbetade "produktblad" och instruktioner samt konceptualiserad för att leverera både säkerhet och nöje längs stigarna. (Festivalen har även varit modell för otaligt antal vandringskonferenser i Tällberg/Rättvik)  Kan genomföras på beställning!


Snöskopionjären

Åren 2008 - 2018 stod Trapperservice (med många medhjälpare och arrangörer) som arrangör för Norden första Snöskotävlingar. Så lyckat att vi 2014 var värd för World Snowshoe Championship! 
Detta har lämnat efter sig en hel del erfarenhet och tankar som kan "gå igen".

ISSF Internationella Snöskoförbundet

www.siljansnowshoe.se

Winter Triathlon
i ny tappning Snöskor, Skridsko, Skidor